Tule uskoon

Rakkauskirje

Minä rakastan sinua. Loin sinut omaksi kuvakseni, kaltaisekseni. Sinä olet arvokas, ainutlaatuinen ja ihana. Loin sinut tarkoitusta varten olemaan yhteydessä kanssani. Kaipaan sinua. Minä tein sinut ikuisuutta varten ja haluan, että olet kerran taivaassa kanssani. Sinä et ehkä tunne Minua vielä, mutta haluan kertoa sinulle, kuinka voit uudestisyntyä lapsekseni. Minä olen valmistanut sinulle tien luokseni Pojassani Jeesuksessa.

Joh 14:6 Jeesus vastasi: Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän luo muutoin kuin Minun kauttani.

Jeesus sovitti sinun syntisi Golgatan ristillä. Poikani eesusken kautta löydät yhteyden minuun.

Kirkon jäsenyys ei avaa sinulle taivaan ovea, ikuista elämää luonani taivaassa, vaan henkilökohtainen sydämen usko Jeesukseen tekee sen.

Room. 10:9 Sillä, jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut.

Avaa sydämesi ja rukoile tämä rukous ääneen koko sydämestäsi:

”Rakas Herra Jeesus. Tule sydämeeni. Tule Herrakseni ja Vapahtajakseni. Anna anteeksi kaikki syntini. Puhdista ja vapauta minut. Jeesus kiitos, että kuolit puolestani ja nousit ylös kuolleista. Täytä minut Pyhällä Hengellä ja anna rohkeus kertoa toisille Jeesuksesta. Aamen!”

Mahtavaa! Onneksi olkoon!

Jos rukoilit tämän rukouksen, olet nyt nyt omani. Olet saanut kaikki syntisi anteeksi. Iloitsen, että olet tullut yhteyteeni tyttäreni, poikani. Raamattu sanoo:

Joh. 1:12 Mutta kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille jotka uskoivat Hänen nimeensä.

2. Kor. 5:17 Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus: se mikä on vanhaa on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut

Room. 8:16 Pyhä Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että olemme Jumalan lapsia.

Joh. 6:47 Totisesti, tosisesti, Minä sanon teille; joka uskoo sillä on iankaikkinen elämä.

Opit tuntemaan Minua enemmän, kun luet sanaani, Raamattua ja vietät aikaa minun kanssani rukouksessa. Etsi itsellesi elävä seurakuntayhteys,

Rakastan sinua, Rakkaudella Taivaallinen Isäsi

%d bloggaajaa tykkää tästä: