Lähetystyö

Lähetystyö Euroopassa

Seurakunnallamme on vahva näky ihmisten tavoittamisesta Jeesukselle Suomessa, Euroopassa ja koko maailmassa! Teemme aktiivisesti useita lähetysmatkoja vuodessa. Työn kohteina ovat erityisesti olleet Viro, Latvia, Liettua, Puola, Slovenia, Italia sekä Nigaragua Väli-Amerikassa.

Puola

Pyhä Henki kutsui pastori Kain Puolaan vuonna 2006. Seurakunnan tiimi kävi säännöllisesti lähetysmatkoilla. Tilaisuuksissa ja kaduilla alkoi paikallisia katolisia nuoria alkoi tulemaan uskoon. Seuraavien vuosien ja useiden vierailujen seurauksena uskoontulleet tahtoivat oman seurakunnan. Nyt paikallista Pyhän Hengen seurakuntaa Varsovassa johtavat pastoripariskunta Mariola ja Marcin Suszyńska.

Italia

Viime vuosina olemme seurakuntana kokeneet kutsua Italian tavoitamiseen. Katolilaisena maana Puolasta saatu kokemus on tullut käyttöön kulkiessamme Napolin ja Casertan, sekä joidenkin muiden kaupukien kaduilla. Jo kymmenet ovat päättäneet ottaa Jeesuksen elämäänsä. Teemme useita lähetysmatkoja Italiaan vuosittain ja etsimme yhteyttä paikallisiin uudestisyntyneisiin uskoviin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: